Bygga bygga bygga!!!

Det har inte hänt så jätte mycket som det är värt att skriva om men det som skett är att snickarna har tagit semester.......
O regnet har öst ner, samtidigt som presenningarna har blåst av *SUCK*

Men vi har ivarjefall lyckats att få klart regelstommarna på botten våningen, vänta på torkväder och tak sen är det bara att isolera och sätta gips.


Man blir tydligen trött av at ta lite ledigt från husbyggandet!!


FOTOBOK från FUJI!Har just du något spännande framför dig!? Då ska du gå in på Fujidirekt.se och beställa ljust din egna fotobok bättre än så blir det inte.
Du kanske liksom vi bygger hus, fått barn eller bara har en snygging under samma tak som du skulle vilja föreviga i en fotobok. Denna bok kan bli din för endast 89 kr så tveka inte gå in på www.fujidirekt.se och beställ din alldeles egna bok.
Passar utmärkt som gåva vid dop, bröllop (efter en rolig möhippa eller svensexa).
Vi kommer att skaffa en som visar allt som hände under våran byggtid och efter vad som redan har hänt så kommer den att bli fullmatad med brinnande grävmaskiner till ett färdigt hus.


Byggdag 1 & 2!!

Då har själva byggandet börjat då, första dagen gick åt till att leta efter rätt material så det blev inte väldigt mycket uppsatt.

Idag kom det ett monster lass med isolering 43 kubik!!?? Var ska all den vara?

Imorgon ska mellanbjälklaget på plats och eventuellt även lite stålbalk, känns väldigt roligt att följa och se hur huset verkligen växer fram.

Får det lov att vara en kopp kaffe?


Städat och färdig gjutet!

Jaha då var soveniren bort forslad och grunden är färdig gjuten. På måndag börjar resningen av och beräknas hålla på i 3-4 veckor, min förhoppning är att jag ska kunna göra lite vecka 30 men det kanske är väl optimistiskt.
Längtan är enorm över att få sätta igång och inte minst tills det är färdigt och inflyttning kommer att ske.

Jag undrar verkligen och hoppas att Tomten kommer att gå in i ett helt färdigt skogsråvägen 17.
Äntligen!!!

Jaha då var huset här bara 48 kollin!!!
Woohooo tur att inte vi ska sätt ihop det själva det hade nog blivit lite knepigt =)

Det hade varit jättekul om det kom upp på en dag som dom andra husen men men nu har vi valt det här och får snällt vänta tills dom snickrat ihop det.

Här kommer lite bilder!!Det tog en stund o lasta av.Och nu är äntligen plattan klar också så på måndag sätter det igång på riktigt. Hoppas på att det blir superfint väder några veckor nu.


Tar form!

Nu kan man äntligen se att det ska bli en platta som det ska stå ett hus på.
Huset kommer på onsdag morgon, plattan gjuts på torsdag och sedan börjar stomresning på måndag.

Man börjar att bli lite uppspelt nu kan jag lova, nu är det snart dags för verktygs inköp!

Mot Bauhaus!!!!!

Flytet fortsätter!!!

Ja vad säger man ska det aldrig gå lite med???????

Åkte förbi nere vid tomten vid elvatiden imorse och tyckte att det var lite dålig aktivitet där, men tänkte inte nmer på det utan fortsatte min resa in mot stan. På vägen hem sen tänkte jag att nu ska vi kolla om plattan börjar ta form o ta lite bilder för att dokumentera vad som händer dag för dag. Åker förbi ute på vägen och tittar in allting står precis som imorse förutom att jag tycker att det ser ut som att grävmaskinen jhar fått lite annan färg.
Helt ärligt vet inte om man ska skratta eller gråta!!


RSS 2.0