Tänt var det här!!

Då var det sprängt o klart då! Det blir ganska mycket sten av en när den går sönder.
Men THE ROCK tog smällen ganska bra och halva finns kvar så den kan nog få ta plats på tomten som prydnad.
Det växer fram!!

Äntligen så får man känslan av att det är på gång, kommer nog inte kunna hålla mig borta från den där tomten denna vecka. Var där för en halvtimme sedan och det känns som att det kommer att bli riktigt bra, blir en stor gräs yta där man kan ha mycket roligt.
Det som känndes så sorgligt om att vår kära sten skulle sprängas bort känns lite lättare nu, vår eminente grävmaskinist har lyckats att få upp en ny som vi kan ha som prydnad. ( en aning mindre men ändå).

Lägger in lite bilder så kan ni ju se själva.


Det nya lilla livet!!

 
Här ska sprängas!!

Ser ju stort ut!!


Jaha här ska dom börja bygga ett hus om en o enhalv vecka!!!???


Haha!

Vet ni vad grisen sa när han kom till Scan för slakt???


Här blir man kotlett!!!

Vet att den är dålig men men.....

Tjapp!

Håll er i!!!

Ja nu är det klart THE ROCK måste dö *snyft snyft*.Under utgrävningarna av vår tomt så fann vi en hel familj med stenar, det var endast Pappa sten som hade vågat sig fram i dagsljus de två små barnen låg där under jorden och tryckte helt ovetande om att vi som ska bygga har kontakter med Dynamit Harry.

Där rök ytterligare ett antal tusenlappar, troligtvis inte den sista oförutsedda utgiften som kommer att dyka upp under de närmsta månaderna.

Vi har ju även lyckats att få vissa saker till huset billigare än vad det var kalkylerat med så än så länge känns det som att vi håller oss till budget. Det svåra verkar vara att lyckas att spara pengar i vårat nuvarande compactliving.

Grunden beräknas att stå klar i slutet av nästa vecka eller allra senast måndag vecka 28, gott om tid huset kommer ju inte förens på onsdagen.

De saker som vi ska köpa själva är vi klara med vad vi ska, ha men det som vi har svårt med är kaklet i köket. Vi har hittat jätte fint men frågan är ju om man ska lägga mer pengar på 6 kvadrat i köket än vad man gör på 25 i badrummet??

Kommer att bli mycket slut fix nästa vecka då det vankas semester. har varit väldigt dålig på att ta bilder på tomt och det som händer där nu men vi har en på Melwin. =)


Skogsråvägen 17

Jaha då var bygglovet klart på Skogsråvägen 17!!! Och huset kommer den 8 juli klockan 07.00. Dock utan fönster som det verkar men dom kommer väl med tillslut. Peter har ägnat hela dan åt att ringa om byggsamråd, hantverkarna, kvalitetsansvarig, el,vatten o fjärrvärme. Tur att inte jag har hand om den biten =) Själv har jag spelat spel och lagt pussel med barna =)


RSS 2.0