Lite update på bilder


Golvet klart...

Jaha då har vi lagt färdigt golvet på övervåningen. Det blir lite större plats nu när man kan förvara saker där uppe med. Idag ska vi försöka få färdigt isoleringen oxå så vi kan plasta väggarna snart. På utsidan har vi näääästan målat allt 1 gång. Men nästa helg har vi tänkt ha målar marathon så välkomna då.

Ska ta med kameran idag och ta lite bilder med =)

Ha det gott

Skitsnyggt

undefined

Hade vi sett det här innan så hade jag nog valt svart plåt. Tyvärr blir det lite knöligare om man ångrar sig än om man målar svart. Nu längtar vi bara tills snickarna är klara o deras grejer försvinner så vi kan städa upp efter dom o börja med allt =) Det är lite tajt med tiden så vi får gno på som attan om vi ska hinna till jul.

Besiktning

Jaha då var det dags för besiktning idag då av grunden och resning. Snickarna är ändå inte färdiga trots att dom själva fick välja dag för besiktningen. Dom lovade att allt skulle varit klart FÖRRA fredagen och besiktning i torsdags men den flyttades. Får se om dom är färdiga på fredag. Dom kan inte ha tjänat många spänn på detta jobb alla fall.

Vi har valt våran färg på huset nu då. Från början var det meningen att det skulle vara vitt med grå foder m.m men det fanns så rackarns många grå o välja på så det blev svart istället. Hoppas på att kunna börja måla snart.

Allt kakel till kök och badrum är också inhandlat gött, skönt att slippa fundera på det mer.

RSS 2.0