Håll er i!!!

Ja nu är det klart THE ROCK måste dö *snyft snyft*.Under utgrävningarna av vår tomt så fann vi en hel familj med stenar, det var endast Pappa sten som hade vågat sig fram i dagsljus de två små barnen låg där under jorden och tryckte helt ovetande om att vi som ska bygga har kontakter med Dynamit Harry.

Där rök ytterligare ett antal tusenlappar, troligtvis inte den sista oförutsedda utgiften som kommer att dyka upp under de närmsta månaderna.

Vi har ju även lyckats att få vissa saker till huset billigare än vad det var kalkylerat med så än så länge känns det som att vi håller oss till budget. Det svåra verkar vara att lyckas att spara pengar i vårat nuvarande compactliving.

Grunden beräknas att stå klar i slutet av nästa vecka eller allra senast måndag vecka 28, gott om tid huset kommer ju inte förens på onsdagen.

De saker som vi ska köpa själva är vi klara med vad vi ska, ha men det som vi har svårt med är kaklet i köket. Vi har hittat jätte fint men frågan är ju om man ska lägga mer pengar på 6 kvadrat i köket än vad man gör på 25 i badrummet??

Kommer att bli mycket slut fix nästa vecka då det vankas semester. har varit väldigt dålig på att ta bilder på tomt och det som händer där nu men vi har en på Melwin. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0