Lager på lager!

Nu är det fullfart på skogsråvägen 17, gick upp ett ljus om att det faktiskt är jul snart och det vet ju alla att tomten är beställd till huset, inte så roligt för barnen om det inte kommer någon tomte.

Köket kommer om ca 2veckor och då måste gipsen vara klar där, sedan ringde de om lösullsisolering och dom dyker upp hela 1,5 veckor tidigare än planerat, bara att ge sig upp på vinden och göra klart.

Till helgen ska övervåningen och badrummen vara klara för spackling (David)och tätskickt i badrummen (Lovisa), det är målet men jag tror att det är fullt möjligt.
Sen är det bara att börja om med spånskiva och gips på nedervåningen. (Ska inte såga en enda spånskiva till i hela mitt liv när det här är klart).

Vi har räknat lite och kommit fram till att vi har lagt på 9 lager med olika saker på ytterväggarna så som isolering, reglar, isolering, plast, reglar, spånskiva, gips, spackel och FÄRG. Sen är det ju förstås lister också men det är ju bara en liten del av väggen så den räknar vi inte.

Nu ska här slappas och ätas i 1,5 timme innan det är läggdags.Lite mer bilderPS. Dörren är alltid öppen för hjälpsamma människor på Skogsråvägen 17 DS.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Kommer ju tyvärr inte bli till helgen eftersom jag är sjuk.. men på måndag ska jag nog kunna sätta igång:)

2009-10-28 @ 22:05:00
URL: http://loveijsa.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej tjejen!

Det är så roligt att se att det lyser i ert hus när det börjar skymma på skogsråvägen!

Jobba på duktigt så håller vi tummarna att ni firar julafton här!

Ha det gott!

//Anna

2009-10-29 @ 16:50:16
URL: http://dromvillan2009.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0